«Бекітемін»
Мектеп директорының м.а.:
__________Макажанова Ж.К.
Біржан сал ауданы Шәймерден Қосшығұлов атындағы Қоғам орта мектебінің
6 (7)-10 жас, 11-14 жас және 15-18 жастағы аз қамтылған және жетім балалардың
тамақтануын ұйымдастырудағы преспективалық ас мәзірі
2018-2019 оқу жылы
1-апта
№ |
Атауы |
Шығу есебі (гр.) 6(7)-10 жас |
Шығу есебі (гр.) 11-14 жас |
Шығу есебі (гр.) 15-18 жас |
|
Дүйсенбі (бірінші күн) |
|||
1 |
Гуляш (сиыр еті) |
61 |
73 |
80 |
2 |
Гарнир-макарон (рожки) |
26 |
35 |
42 |
3 |
Шырын |
33 |
33 |
33 |
4 |
Бидай наны |
20 |
35 |
40 |
|
Сейсенбі (екінші күн) |
|||
1 |
Палау |
150 |
170 |
200 |
2 |
Бидай наны |
20 |
35 |
40 |
3 |
Кисель |
33 |
33 |
33 |
4 |
Сәбіз салаты (күнбағыс майында) |
84 |
100 |
118 |
|
Сәрсенбі (үшінші күн) |
|||
1 |
Ет пен картоп |
150 |
170 |
200 |
2 |
Бидай наны |
20 |
35 |
40 |
3 |
Салат (балғын қырыққабат күнбағыс майында) |
84 |
100 |
118 |
4 |
Қант қосылған шәй |
40 |
41 |
41 |
5 |
Сары май |
5 |
5 |
5 |
|
Бейсенбі (төртінші күн) |
|||
1 |
Балық (бұқтырылған) |
22 |
26 |
28 |
2 |
Гарнир - қарақұмық |
26 |
35 |
42 |
3 |
Ірімшік |
2 |
3 |
3 |
4 |
Бидай наны |
20 |
35 |
40 |
5 |
Айран |
33 |
33 |
33 |
|
Жұма (бесінші күн) |
|||
1 |
Құс еті |
28 |
33 |
40 |
2 |
Гарнир-күріш |
26 |
35 |
42 |
3 |
Бал |
5 |
5 |
5 |
4 |
Бидай наны |
20 |
35 |
40 |
5 |
Ряженка |
40 |
41 |
41 |
|
|
|
|
|
«Бекітемін»
Мектеп директорының м.а.:
__________Макажанова Ж.К.
Біржан сал ауданы Шәймерден Қосшығұлов атындағы Қоғам орта мектебінің
6 (7)-10 жас, 11-14 жас және 15-18 жастағы аз қамтылған және жетім балалардың
тамақтануын ұйымдастырудағы преспективалық ас мәзірі
2018-2019 оқу жылы
2-апта
№ |
Атауы |
Шығу есебі (гр.) 6(7)-10 жас |
Шығу есебі (гр.) 11-14 жас |
Шығу есебі (гр.) 15-18 жас |
|
Дүйсенбі (бірінші күн) |
|||
1 |
Бұқтырылған котлет (сиыр еті) |
100 |
100 |
100 |
2 |
Гарнир-қарақұмық |
26 |
35 |
42 |
3 |
Бидай наны |
20 |
35 |
40 |
4 |
Сүт |
106 |
107 |
108 |
5 |
Бал |
5 |
5 |
5 |
|
Сейсенбі (екінші күн) |
|||
1 |
Тұшпара |
150 |
170 |
200 |
2 |
Бидай наны |
20 |
35 |
40 |
3 |
Сүзбе |
12 |
14 |
16 |
4 |
Қант қосылған шәй |
40 |
41 |
41 |
5 |
Сары май |
5 |
5 |
5 |
|
Сәрсенбі (үшінші күн) |
|||
1 |
Құс еті |
28 |
33 |
40 |
2 |
Гарнир-күріш |
26 |
35 |
42 |
3 |
Бидай наны |
20 |
35 |
40 |
4 |
Ряженка |
106 |
107 |
108 |
|
Бейсенбі (төртінші күн) |
|||
1 |
Балық (бұқтырылған) |
22 |
26 |
28 |
2 |
Гарнир-картоп езбесі |
26 |
35 |
42 |
3 |
Сәбіз салаты (күнбағыс майында) |
84 |
100 |
118 |
4 |
Кисель |
33 |
33 |
33 |
5 |
Бидай наны |
20 |
35 |
40 |
|
Жұма (бесінші күн) |
|||
1 |
Сиыр еті |
61 |
73 |
80 |
2 |
Гарнир-макарон (рожки) |
26 |
35 |
42 |
3 |
Компот |
106 |
107 |
108 |
4 |
Бидай наны |
20 |
35 |
40 |
«Бекітемін»
Мектеп директорының м.а.:
___________Макажанова Ж.К.
Біржан сал ауданы Шәймерден Қосшығұлов атындағы Қоғам орта мектебінің
6 (7)-10 жас, 11-14 жас және 15-18 жастағы аз қамтылған және жетім балалардың
тамақтануын ұйымдастырудағы преспективалық ас мәзірі
2018-2019 оқу жылы
3-апта
№ |
Атауы |
Шығу есебі (гр.) 6(7)-10 жас |
Шығу есебі (гр.) 11-14 жас |
Шығу есебі (гр.) 15-18 жас |
|
Дүйсенбі (бірінші күн) |
|||
1 |
Гуляш (сиыр еті) |
61 |
73 |
80 |
2 |
Гарнир-макарон (рожки) |
26 |
35 |
42 |
3 |
Шырын |
33 |
33 |
33 |
4 |
Бидай наны |
20 |
35 |
40 |
|
Сейсенбі (екінші күн) |
|||
1 |
Палау |
150 |
170 |
200 |
2 |
Бидай наны |
20 |
35 |
40 |
3 |
Кисель |
33 |
33 |
33 |
4 |
Сәбіз салаты (күнбағыс майында) |
84 |
100 |
118 |
|
Сәрсенбі (үшінші күн) |
|||
1 |
Ет пен картоп |
150 |
170 |
200 |
2 |
Бидай наны |
20 |
35 |
40 |
3 |
Салат (балғын қырыққабат күнбағыс майында) |
84 |
100 |
118 |
4 |
Қант қосылған шәй |
40 |
41 |
41 |
5 |
Сары май |
5 |
5 |
5 |
|
Бейсенбі (төртінші күн) |
|||
1 |
Балық (бұқтырылған) |
22 |
26 |
28 |
2 |
Гарнир - қарақұмық |
26 |
35 |
42 |
3 |
Ірімшік |
2 |
3 |
3 |
4 |
Бидай наны |
20 |
35 |
40 |
5 |
Айран |
33 |
33 |
33 |
|
Жұма (бесінші күн) |
|||
1 |
Құс еті |
28 |
33 |
40 |
2 |
Гарнир-күріш |
26 |
35 |
42 |
3 |
Бал |
5 |
5 |
5 |
4 |
Бидай наны |
20 |
35 |
40 |
5 |
Ряженка |
40 |
41 |
41 |
|
|
|
|
|
«Бекітемін»
Мектеп директорының м.а.:
__________Макажанова Ж.К.
Біржан сал ауданы Шәймерден Қосшығұлов атындағы Қоғам орта мектебінің
6 (7)-10 жас, 11-14 жас және 15-18 жастағы аз қамтылған және жетім балалардың
тамақтануын ұйымдастырудағы преспективалық ас мәзірі
2018-2019 оқу жылы
4-апта
№ |
Атауы |
Шығу есебі (гр.) 6(7)-10 жас |
Шығу есебі (гр.) 11-14 жас |
Шығу есебі (гр.) 15-18 жас |
|
Дүйсенбі (бірінші күн) |
|||
1 |
Бұқтырылған котлет (сиыр еті) |
100 |
100 |
100 |
2 |
Гарнир-қарақұмық |
26 |
35 |
42 |
3 |
Бидай наны |
20 |
35 |
40 |
4 |
Сүт |
106 |
107 |
108 |
5 |
Бал |
5 |
5 |
5 |
|
Сейсенбі (екінші күн) |
|||
1 |
Тұшпара |
150 |
170 |
200 |
2 |
Бидай наны |
20 |
35 |
40 |
3 |
Сүзбе |
12 |
14 |
16 |
4 |
Қант қосылған шәй |
40 |
41 |
41 |
5 |
Сары май |
5 |
5 |
5 |
|
Сәрсенбі (үшінші күн) |
|||
1 |
Құс еті |
28 |
33 |
40 |
2 |
Гарнир-күріш |
26 |
35 |
42 |
3 |
Бидай наны |
20 |
35 |
40 |
4 |
Ряженка |
106 |
107 |
108 |
|
Бейсенбі (төртінші күн) |
|||
1 |
Балық (бұқтырылған) |
22 |
26 |
28 |
2 |
Гарнир-картоп езбесі |
26 |
35 |
42 |
3 |
Сәбіз салаты (күнбағыс майында) |
84 |
100 |
118 |
4 |
Кисель |
33 |
33 |
33 |
5 |
Бидай наны |
20 |
35 |
40 |
|
Жұма (бесінші күн) |
|||
1 |
Сиыр еті |
61 |
73 |
80 |
2 |
Гарнир-макарон (рожки) |
26 |
35 |
42 |
3 |
Компот |
106 |
107 |
108 |
4 |
Бидай наны |
20 |
35 |
40 |